Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

Sveikinimai

 
Publikuota: 2024-10-04

Mieli Lietuvos mokytojai,

sveikiname Jus profesinės šventės proga!

Tarptautinė mokytojų diena – puiki proga nuoširdžiai padėkoti Jums visiems ir kiekvienam atskirai. Už pilietinį ir kultūrinį aktyvumą. Už auginimą. Už gerumą ir reiklumą. Už kantrybę. Ir, žinoma, už meilę – darbui, Tėvynei ir vaikui.

Nuo seno esate svarbiausi Lietuvos ateities augintojai. Kuriate saugią aplinką, į kurią tėvai gali nesibaimindami palydėti savo didžiausią turtą – vaikus. Prireikus išklausote, atjaučiate, priimate visus ir visokius, pakeliate klumpančius. Tiems, kas stokoja artimųjų dėmesio, suteikiate taip reikalingą atramą neramaus gyvenimo kelyje.

Ir nors kiekvienas mokomės visą gyvenimą, išmokstame mokytis tik padedami ir globojami savo Mokytojų. Todėl visą gyvenimą jaučiame Jums didžiausią pagarbą ir dėkingumą.

Šią šventinę dieną atminkite, kad Jūsų pasiaukojimas ir įdėtos pastangos atneša nepaprastai svarbių pokyčių. Ir toliau atkakliai ieškokite kelių į kiekvieno vaiko širdį. Švieskite jaunus protus, kad mūsų visuomenėje būtų kuo mažiau tamsos.

Kiekvienas Jūsų darbas yra amžinas, nes atsispindi būsimų kartų patirtyje. Todėl niekada nenuleiskite rankų ir drąsiai pasitikite visus mokytojo darbo iššūkius.

Mes Jums padėsime, kiek tik galėsime. O šiandien linkime Jums didžiausios buvusių ir esamų mokinių pagarbos, kasdienio džiaugsmo ir prasmės pojūčio!

Lietuvos Respublikos Prezidentas

Gitanas Nausėda

Ponia Diana Nausėdienė

2024 m. Vilnius

 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti