Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

MATEMATIKOS PAMOKA SU UNIVERSITETO PROFESORIUmi

 
Publikuota: 2024-03-20
Matematika kai kuriems žmonėms sunkus ir nuobodus dalykas, reikalaujantis daug pastangų. Nors daina apie matematikąskamba kitaip: „Matematika visai nesunki, ji – visų mokslų karalienė, laikykis jos ir būsi puikus“.  Štai kodėl mes visada norime paįvairinti matematikos pamokas. Pradinės mokyklos klasėse galima naudoti žaidimų elementų o vyrwsnėsw klasėse ieškoma kitų galimybių: projektų, paskaitų, konferencijų.
Vilniaus universiteto Informatikos ir matematikos fakultetas tapo projekto „Matematikos pamoka su universiteto dėstytoju“ iniciatoriumi. Projekto tikslas – parodyti, kad mokymasis nėra toli nuo mokyklos, kad yra įdomus ir suprantamas mokiniams.
VU docentas Andrius Grigutis kovo 14 dieną vedė pamoką III-IV klasių mokiniams. Džiaugu, kad mokiniai įdėmiai klausėsi, kai kurie užsirašinėjo, klausinėjo,  atsakinėjo į klausimus.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti