Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

KONKURSAS „KLASĖJE JAUČIAUSIuosi GERIAUSIAI, NES...“

 
Publikuota: 2024-03-17
Gimnazijos Mokinių savivaldos iniciatyva įvyko konkursas  „Geriausiai jaučiuosi savo klasėje, nes...“.  Mokinių užduotis buvo papuošti klasės duris taip,  kad atsiskleistų,  kuo klasė yra išskirtinė ir ypatinga.  Pagrindinis konkurso prizas – savaitė be uniformos.  Komisija ilgai skaičiavo balsus ir vertino darbus,  nes išrinkti nugalėtojus buvo nemenkas iššūkis.  Buvo nuspręsta, kad pagrindinio prizo vertos visos klasės.  Džiaugu,  kad mūsų mokiniai turėjo daug idėjų ir kūrybiškumo,  kad mokykloje jie jaučiasi svarbūs,  turi puikių draugų,  pasitiki mokytojais,  siekia savo tikslų. Tokie konkursai sujungia grupes, užmezga tvirtus ryšius ir suteikia joms laiko pagalvoti, kas yra mokykla ir kodėl ji gera.
Sveikiname visas klases ir su jomis dirbančius mokytojus.
Jei vis dar svarstote, kaip pasirinkti mokyklą savo vaikui, kviečiame į mūsų, Vilniaus Simono Konarskio, gimnaziją.  Čia mokiniai  formuoja stiprią komandą,  geba priimti svarbius sprendimus,  turi visas sąlygas ugdyti kūrybiškumą ir novatorišką mąstymą. 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti