Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

Dėkojame už labdaros vakarą

 
Publikuota: 2024-02-07
Vasario 2 dieną Lenkų kultūros centre įvyko XXIII Gimnazijos tėvų komiteto suorganizuotas labdaros vakaras. Gimnazijos bendruomenė dėkoja visiems, padėjusiems organizuoti labdaros vakarą, atėjusiems į šventę. 
 
Ačiū!:
Lenkų kultūros centro vadovybei,
labdaros vakaro rėmėjams,  
visiems steigėjams – už daiktų dovanojimą loterijai ir aukcionui, 
visiems aukotojams – už dosnią paramą gimnazijos ateities iniciatyvoms. Ypač dėkojame Europos Parlamento nariui Valdemarui Tomaševskiui už rekordinę sumą vakaro aukcione, 
Andrzejui Volkanovskiui už muzikinį renginio foną, 
Beatai Kovalevskai ir Vesłavui Sobieskiui už meninio pasirodymo parengimą, 
labdaros vakaro organizaciniam komitetui: Dariušui Žibort, Katarzynai Mikielewicz, Justynai ir Marekui Olechnovičiams, Andrzejui Korolovui, Juliai Višnievskai, Stanislavui Špakovskiui, Danutai Grablevskai, Dianai Novickai, Liucjai Viniukievič, Jolantai Vaivikevič, Irenai Kalivič ir daugeliui kitų, kurie įdėjo daug darbo ir širdies, kad renginys būtų nuostabus. 
Šiemet jau antrą kartą renginio metu buvo  galima paremti konkretų poreikį. Tokiu būdu Ernesto Novickio dėka parengiamoji grupė gaus spausdintuvą, o siuvimo būrelis – specializuotas žirkles, Marekas Olechnovič parėmė „Szkic“ teatro garso sistemos įsigijimą, Dariuš Žibort finansavo molbertų rinkinio įsigijimą, o 5 klasės tėvai finansavo buitinės technikos komplekto pirkimą technologijų kabinetui. Biblioteka gaus naują knygų komplektą Liucijos ir Jerzy Okinčicų dėka.
 
Dar kartą dėkojame visiems ir - iki susitikimo kitąmet kitame labdaros vakare!
 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti