Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

MOKYMAI „MANO GYVENIMO MOTYVAS“

 
Publikuota: 2023-12-12
2023 m. gruodžio 8 d. vyresniųjų klasių mokiniai su mokytojais dalyvavo „Mano gyvenimo motyvas“ mokymuose, skirtuose atrasti savo pašaukimą ir vidinę motyvaciją, kuriuos vedė viešojo kalbėjimo ir efektyvaus bendravimo instruktorius, mokymų programų autorius, verslininkas – Waldemar Chmielewski. Mokymų programos tikslas buvo suteikti dalyviams žinių ir įrankių, leidžiančių atrasti savo talentus, pašaukimą ir vidinės motyvacijos šaltinius.
Mokymų dalyviai aktyviai dalyvavo diskusijose ir atliko praktines užduotis, mokėsi pagrindinių laiko planavimo principų, kaip atrasti savo talentus ir gebėjimus. Daug kalbėta apie pagundas, kaip jos veikia ir kaip jas įveikti.
Esame dėkingi asmeninio tobulėjimo instruktoriui Waldemarui Chmielewskiui už mokymų organizavimą, Lenkijos Respublikos ambasadai Vilniuje už mokymų finansavimą.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti