Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

edukacija „Tikėti ar netikėti: sąmokslo teorijos“

 
Publikuota: 2023-12-04
Lapkričio 29 dieną IIa klasės mokiniai vyko į edukaciją - tarptautinę parodą „Tikėti ar netikėti: sąmokslo teorijos“, kuri vyko Istorijos namuose, Nacionaliniame Lietuvos muziejuje. 
Mokiniai turėjo galimybę susipažinti su sąmokslo teorijų pavyzdžiais („Raganavimas“, „Išsilaipinimas mėnulyje“, „Covid-19“, „Kolorado vabalai“, „5g ryšys“, „Klimato atšilimas“, „Rugsėjo 11-toji“ ir t.t), apžiūrėti eksponatus ir dalyvauti praktinėje veikloje. Susikirtę į grupes, mokiniai ieškojo sąmokslo teorijų pagal paveikslėlius, jas aprašinėjo.  Antroje edukacijos dalyje kūrė sąmokslo teoriją. Poromis vieni kitiems pasakojo, apibūdinoi, kas pavaizduota paveikslėlyje ir jį piešė. Buvo labai linksma, nes apibūdinimas ir pats piešimas reikalavo detalumo. O kai nėra detalių, nėra tikslumo – taip ir kyla sąmokslo teorijos. 
Mokiniams edukacija labai patiko, daug buvo žinota, dar daugiau sužinota. 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti