Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

Sveikinimai

 
Publikuota: 2023-10-05
Miela Švietimo bendruomene,
 
Sveikinu su Tarptautine Mokytojų diena!
 
Mokytojų atsidavimas lemia sėkmingą jauno žmogaus santykį su savimi ir pasauliu: padrąsina, sudomina, įkvepia. Jūsų rankose – mus pakeisianti karta, kuri iš mokyklos turi išsinešti ne tik matematikos ar istorijos žinias, bet ir kritinio mąstymo, komandinio darbo įgūdžius, smalsumą, žingeidumą ir motyvaciją mokytis visą gyvenimą. Tikiu, kad šie dalykai nepavaldūs laikui, o mokytojo profesija yra be galo atsakinga ir verta didžiausios pagarbos. Už jaunų asmenybių ugdymą, tolerancijos ir atvirumo puoselėjimą ir už vertybinius pamatus, kuriuos klojate rytojui – ačiū viso Vilniaus vardu.
 
Minėdami Tarptautinę mokytojų dieną, negalime ignoruoti šiuo metu vykstančio mokytojų streiko. Suprantame ir girdime Jūsų bendruomenės lūkesčius, jaučiame susikaupusį nuovargį. Mūsų tikslas – neapsiribojant nacionaliniais sprendimais maksimaliai gerinti Vilniaus mokyklų mokytojų darbo sąlygas. Siekiame Vilniaus miesto švietimo bendruomenės augimo ir stiprinimo, skatiname naujus mokytojus pradėti savo kelią Vilniuje ir siekiame plečiant mokytojų gretas palengvinti darbą esamiems pedagogams. Stengiamės kaip įmanoma palengvinti Jūsų kasdienybę, kad galėtumėte skirti visas jėgas kurti ir ugdyti  ne tik Vilniaus, bet visos Lietuvos  ateitį.
 
Darkart dėkoju už tai, ką kasdien darote vardan mūsų miesto ir valstybės.
 
Valdas Benkunskas
Vilniaus miesto meras
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti