Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

Vilniaus miesto savivaldybės mero Valdo Benkunsko sveikinimas

 
Publikuota: 2023-09-01
Miela švietimo bendruomene,
 
Sveikinu jus su Mokslo ir žinių diena!
 
Rugsėjo 1-oji žymi ne tik naujus mokslo metus, kartu tai – dar neišnaudotų galimybių ir naujų atradimų pradžia. Šie metai yra įtraukumo, švietimo inovacijų ir lyderystės metai. Priimkite šį laiką kaip galimybę mokytis mokant kitus.
 
Kiekvienas švietimo bendruomenės narys – itin svarbus. Tikiu, kad tik veikdami vieningai galime kurti aktyvią, stiprią bendruomenę, skatinti atradimo ir pažinimo džiaugsmą, kuris kasdien kvies tobulėti, siekti daugiau.
 
Kiekvieni metai augina smalsias, pažinti trokštančias asmenybes, todėl linkiu, kad šie mokslo metai būtų gausūs žiniomis, įkvėpimais, motyvacija nuolat tobulėti, ieškoti ir atrasti.
 
Ugdant ateities lyderius linkiu neprarasti kūrybiškumo, atkaklumo ir drąsos augti patiems, nebijoti imtis naujų praktikų – viso to prireiks iššūkių kupiname mokslo kelyje.
 
Turiningų mokslo metų!
 
Pagarbiai
 
 
Valdas Benkunskas
Vilniaus miesto savivaldybės meras
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti