Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

Verslumo renginys – versliam jaunimui

 
Publikuota: 2023-06-14
Šį pirmadienį, besibaigiant mokslo metams, III-ios gimnazijos klasės mokiniai dieną paskyrė karjeros ugdymui. Norėdami daugiau sužinoti apie verslo kūrimo subtilybes, 26 mokiniai skubėjo į „Verslumo renginį – versliam jaunimui“.
Puikios lektorės Danguolės Kraskauskienės ir renginio moderatorės Lauros Zabilienės pagalba gimnazistai gilinosi į tai, kas aktualu verslo pradžiai ir jo vystymui. Komandinėse verslo dirbtuvėse jaunimas kūrė verslo planus būsimoms įmonėms, vertino savo idėjų potencialą, numatė tikslinį klientą ir įvertino savo įmonės konkurencinį pranašumą. Taip pat mokiniai analizavo verslo finansavimo galimybes, svarstė kaip galėtų pristatyti savo verslą ir pritraukti klientų. Renginio pabaigoje buvo pristatytos tądien čia gimusios grožio salono, automobilių prekybos kompanijos, meno prekių parduotuvės, apdovanojimams skirtų statulėlių internetinės prekybos, sporto klubo gryname ore, programėlės draugams ir laisvalaikiui bei naktinio klubo atviroje erdvėje idėjos. Jų patrauklumą netrukus įvertino investuotojais virtę visi renginio dalyviai.
Pasak renginio dalyvių, nežiūrint į tai, kaip pasiskirstė investicijos, jie išmoko daug anksčiau nepatirtų dalykų, suprato, kokios naudingos bus įgytos žinios patiems ateityje kuriant verslą, o, svarbiausia, visi jautėsi smagiai ir naudingai praleidę laiką.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti