Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

PASKAITA LR VALSTYBINĖJE DARBO INSPEKCIJOJE

 
Publikuota: 2023-04-13
Balandžio 6 dieną III-IV klasių mokiniai, lydimi mokytojos Boženos Ambrozevičienės ir karjeros specialistės Eleonoros Ligeikienės, lankėsi LR Valstybinėje darbo inspekcijoje. Mokiniai aktyviai dalyvavo paskaitoje „Pirmasis darbas: viskas, ką reikia žinoti įsidarbinant“. Dėkojame puikiam lektoriui Romui Turoniui, kuris patraukliai, dažnai su humoru, jaunimui atskleidė, kad prieš pasirašant darbo sutartį, būtina atidžiai susipažinti su darbo sutarties sąlygomis, darbo tvarkos taisyklėmis, savo funkcijų aprašymu, kolektyvine sutartimi, darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimais. O svarbiausia – nepradėti dirbti, kol nėra pasirašyta darbo sutartis. Įgytas žinias mokiniai galėjo pasitikrinti Kahoot viktorinoje. Net trys geriausiai atsakę buvo apdovanoti vertingais prizais.
Tikimės, kad ši pamoka reikšmingai prisidėjo prie mokinių teisinių pagrindų formavimo, ir į darbo rinką mūsų jaunimas žengs jau turėdamas taip reikalingų darbo santykiams žinių.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti