Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

KAZIUKO MUGĖ GIMNAZIJOJE

 
Publikuota: 2023-03-08
Kaziuko mugė atėjo ir į mūsų gimnaziją. Gimnazijos koridoriuose pastatytuose kioskuose buvo galima įsigyti ne tik meduolinių širdelių, bet ir visokių grožybių, ir stebuklų. Kadangi verslumo kompetencijų formavimas pas mus yra prioritetinis, prekyba klestėjo visur...
Stovai buvo papuošti širdelėmis ir verbomis, o indai ir krepšeliai su prekėmis išdėlioti ant staltiesių regioniniais motyvais.
Nuostabi mokyklos Kaziuko mugės tradicija kasmet pritraukia daug lankytojų. Pradinių klasių mokiniai ypač laukia senelių, nes žinoma, kad senelis ir močiutė turi storiausias pinigines, tad mugėje galima užsidirbti. Siekdami sulaukti didesnio svečių palankumo „komerciniu“ požiūriu, mokiniai prieš mugę pakvietė savo senelius į iškilmingą koncertą.
Anūkas seneliams - tai gražiausia būtybė pasaulyje. Kažkada užsiėmę, pervargę jie ne visada turėdavo laiko savo vaikams. Taigi dabar šią skolą jie su didžiausia meile grąžina savo anūkams. Po koncerto ir vaišių mokyklos Kaziuko mugėje geriausiais pirkėjais tapo seneliai ir močiutės. Ypač džiugu, kad vis daugiau senelių ateina į mokyklą ir domisi anūkų gyvenimu. Susitikimai būtini gimnazijoje: padeda kurti šeiminę atmosferą, pažinti mokyklos gyvenimą ir tradicijas, leidžia pasijusti bendruomenės dalimi.
Daugiau nuotraukų puslapyje lenkų kalba.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti