Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

GIMNAZIJOS ATVIRŲ DURŲ DIENA

 
Publikuota: 2023-03-04
Atvirų durų diena gimnazijoje įvyko kovo 3 d.  Po trumpo sveikinimo koncerto - gimnazijos liaudiškų šokių ansamblio „Svitezianka“ pasirodymo ir solinių dainų būsimieji pirmaklasiai ėjo į dirbtuves, o suaugusieji liko aktų salėje klausytis paruoštų paskaitų, susijusių su mokymosi pradžia. Buvo diskutuojama šiomis temomis: vaiko paruošimas mokyklai, pasirengimas mokyklai, būsimo mokinio registravimas Vilniaus miesto sistemoje, kodėl verta atiduoti vaiką į Simono Konarskio gimnaziją. Tuo metu vaikai dalyvavo dviejose iš šešių pasiūlytų pamokėlių. Besišypsantys ir džiaugsmingi vaikai dalinosi įspūdžiais su tėveliais.
Vaikų šypsenos ir patenkinti tėvų veidai rodė, kad rugsėjo 1-ąją jie bus mokslo metų pradžios šventėje ir taps mūsų gimnazijos bendruomenės dalimi. O dabar visi mūsų būsimieji mokiniai kviečiami į veikiančią šeštadieninę mokyklėlę „Linksmoji karuselė“ integracijai ir pasiruošimui mokytis. Užsiėmimai vyksta šeštadieniais nuo nuo 10:00 iki 12:00.
Tie, kurie negalėjo dalyvauti renginyje, gali virtualiai pasivaikščioti po mokyklą:  https://view.genial.ly/60310387529fd60d8b892478
 
Iškilo klausimų? Drąsiai rašykite:
 dėl pagalbos pildant priėmimo dokumentus – olga.jurkeviciene@konarskio.lt
dėl vaiko paruošimo mokyklai – jolita.jakubauskiene@konarskio.lt
dėl pasirengimo mokyklai – liucija.kolpak@konarskio.lt
bendrieji klausimai – valerijus.jaglinski@konarskio.lt
Dėl Inovatyvaus verslumo elementų taikymo ugdyme Vilniaus Simono Konarskio gimnazija mokinius priima iš viso Vilniaus miesto ir apylinkių. Priėmimo prašymų pateikimo galutinis terminas – kovo 31 d.
Prašyme galima nurodyti iki 3 mokyklų, o  viena iš jų turi būti teritorinė, t.y. kuriai priklauso būsimas mokinys pagal deklaruotą gyvenamąją vietą. Surašytų mokyklų eilės tvarka yra svarbi teikiant paraiškas. Pirmiausia reikėtų nurodyti įstaigą, į kurią vaikas norėtų eiti. Kviečiame įrašyti mūsų gimnaziją pirmu numeriu. Prašymai dėl priėmimo į ugdymo įstaigas teikiami elektroniniu būdu. Prie sistemos galite prisijungti: https://www.konarskio.lt/pl/rekrutacja-do-szkoy/
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti