Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

LIETUVOS VALSTYBĖS ATKŪRIMO DIENA PROJEKTE „BENDRADARBIAUJANČIOS KLASĖS“

 
Publikuota: 2023-02-20
4b klasės mokiniai Lietuvos valstybės atkūrimo dieną paminėjo viename didžiausių Lietuvos mokyklų mokytojų ir mokinių bendradarbiavimo projektų „Bendradarbiaujančios klasės“. Projektas organizuojamas jau antrą kartą, siekiama pasidalinti gerąja patirtimi, idėjomis, suteikiama galimybė susipažinti su kitų mokyklų, mokytojų, klasių darbu.
Šių metų  Lietuvos valstybės atkūrimo dienai skirta netradicinė internetinė pamoka vyko su Londono bei Italijos lituanistinių  ir Lietuvos mokyklų mokiniais. Mokytojos kartu (mūsų ginmazijai atstovavo pradinių klasių mokytoja Liucija Kolpak)  ruošė  apie Lietuvą užduotis-patriotinį žaidimą, kurį vienu metu per lietuvių kalbos pamoką (mokytojos:  Ana Zemska ir Loreta Skulskytė)  žaidė  visų prisijungusių mokyklų mokiniai. Mokiniai turėjo prisistatyti ir papasakoti apie savo mokyklą. 
Per šias netradicines pamokas vaikai susiranda naujų draugų, o pamokos yra šiuolaikiškos ir įtraukios. 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti