Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

TARPININKAVIMO MOKYMAI

 
Publikuota: 2022-12-06
Lapkričio 28-29 dienomis 8a klasės mokiniai dalyvavo seminare apie tarpininkavimą. Lietuvoje žinoma mediatorė Jolanta Tupko-Mazur mokė, kaip mediacijos būdu spręsti konfliktus.
Mediacija – tai savanoriškas konfliktuojančių šalių bendravimas su abiem pusėms priimtinu mediatoriumi, besivadovaujančiu nešališkumo, neutralumo ir konfidencialumo principais. Mediacija moko tarpusavio dialogo, pagarbos, pagarbos teisėms, moko socialiai priimtino elgesio. Mediatorius tikslas užmegzti gerą šalių bendravimą ir patenkinamus santykius, siekia sutaikyti šalis. 
Mokiniai daug dirbo grupėse, kalbėjosi apie jausmus, konfliktus. Buvo atlikta keletas konfliktų simuliacijų, kuriose visi mokiniai veikė ir kaip konfliktuojančios šalys, ir kaip tarpininkai.

 

Nuotraukų yra http://l24.lt/pl/napisali-do-nas/item/382664-szkolenia-o-mediacji-w-gimnazjum-im-szymona-konarskiego-w-wilnie
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti