Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

"English through Media Literacy" projekte įgytos anglų kalbos žinios ir medijų raštingumo kompetencijos

 
Publikuota: 2022-05-06
Vilniaus Simono Konarskio gimnazijos mokytojai gavo unikalią galimybę dalyvauti šešių mėnesių trukmės anglų kalbos ir medijų raštingumo ugdymo projekte English through Media Literacy. Projektą finansuoja JAV Ambasada Vilniuje / U.S. Embassy Vilnius, remia Tarptautinė JAV vyriausybės remiamų edukacinių ir kultūrinių mainų programų dalyvių organizacija („International Exchange Alumni“), vykdo LAKMA - Lietuvos anglų kalbos mokytojų asociacija.
Mūsų mokyklos mokytojams dvejose grupėse dėstė anglų kalbos mokytojos Gintarė Baltrūnienė ir Kristina Urbonienė. Mokymų metu buvo organizuojami įdomūs ir naudingi susitikimai, medijų raštingumą ir kritinį mąstymą ugdė pakviesti svečiai.
Nuoširdžiai dėkojame „English through Media Literacy“ projekto organizatoriams ir vykdytojams ir tikimės bendradarbiavimo ateityje.
 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti