Statybininkų g. 5, 03200 Vilnius
tel. (8 5) 213 0518 
el. p. rastine@konarskio.vilnius.lm.lt

 

ATVIRŲ DURŲ DIENA MOKYKLOJE

 
Publikuota: 2019-04-02

 Kovo 23 dieną mokykloje, kaip ir kiekvienais metais, buvo organizuota atvirų durų diena visiems, kurie ieško jaukios, šeiminės lenkų kalba dėstančios ugdymo įstaigos rudenį pradėti pirmąją ar tęsti mokslų bet kurioje kitoje klasėje.

Žvalgybos buvo intensyvios: trumpas direktoriaus sveikinimas, 2 klasės mokinių spektaklis „Raudonkepuraitė", „Sviteziankos" koncertas ir svarbūs užsiėmimai vaikams ir jų tėveliams.
Savo pirmosiose 2 (iš 5 galimų variantų) pamokose vaikai galėjo siūti, piešti, klijuoti, atlikti užduotis su lego kaladėlėmis ar maišyti chemines medžiagas gamtos mokslų laboratorijoje.
Tėveliai klausėsi paskaitų praktiniais klausimais, susijusiais su mokykla: kaip paruošti vaiką mokyklai, kad joje gerai jaustųsi, kaip užregistruoti būsimą mokinį internetinėje savivaldybės sistemoje ir kodėl verta leisti savo vaiką į S. Konarskio mokyklą.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti